keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Aktiivisuuden multiräjäytys

Tahtoisin vain kirjoittaa omaelämänkerran.. mutta ehkä hillitsen. ;u;

Jup, oikeastaan vasta tässä pari päivää on itsekin ehtinyt hengähtää koneella oikein kunnolla sitten Desuconin. Kotiuduin kyllä reissusta viime viikon perjantaina, mutta eipä sitä ole ehtinyt turhia horista. Vasta eilen sain lisättyä kuviakin vähän pitkin internettiä Sibeliustalon syövereiden tapahtumista, joita piti vähän ikuistaa.

Joten tässä tämmöinen lyhykäinen katsaus parin viikon taa.
Okei, eli siis Desuconhan oli oikeasti ihan unelmien täyttymys! Yks parhaimmista coneista kyllä koskaan, vaikka vastoinkäymisiäkin oli.. Paikalla olleet tietävät, mistä puhun. En siitä sen enempää halua tässä kertoa. Täytyy vaan sanoa, että pienen ihmisen saa kyllä onnelliseksi pienistä asioista aina joskus. Tai no, pienistä ja pienistä..

Se valtava hyvänolon tunne siitä, että tiedät olevasi ihmisille rakas ja tärkeä.. Että pahoina hetkinä ihmiset tukevat ja näyttävät sen, että he välittävät ja pitävät itseäni heille rakkaana.. Voi helvetti, itkuhan tässä tulee silmään kun edes ajattelee. Oon kiitollinen teille jokaiselle, jotka olitte sinä viikonloppuna hengessä mukana, eritoten niille, jotka piditte huolen tästä pienestä ihmisen rääpäleestä ja nostitte ylös silloin, kun hätä oli suurin. En tiedä, kuulostanko nyt itsekkäältä kusipäältä, mutta se nyt ei ollut tarkoitus.

Iso kiitos kaikille Desuconista. Oli aivan huippua jakaa se viikonloppu kaikkien ihanien ihmisten kanssa.

Afille ja M:lle iso kiitos myös huolenpidosta ja siitä, että otitte meikäläisen vaivoiksi sinne koko Desun ajaksi, vaikka muuttokiireitä ja kaikkea. :3 Tulen viimeistään Frostiin taas ahdistelemaan teitä, eiku.. : D

*Afin blogi*

Jotta tämä ei menisi niin mahdottoman herkäksi ulinaksi, lisäilen nyt vähän kuvia tämän mahtavan reissun pääkohokohdasta, eli siitä itsestään, Desuconista.

Ensin pari sanaa ensimmäisestä cossistani, joka siis paljastui ihmisille vasta paikan päällä Desu-perjantaina ja sunnuntaina myös:

Elikkäs Tintti! Tähänhän idea tuli kaverilta. Molemmat vanhoina sarjan ja sarjakuvien ystävinä leffan julkistamisen myötä innostuttiin tästä asiasta. Itsellä jo kävi mielessä silloin, kun leffassa kävin loppusyksystä, mutta kaveri näki leffan sit vähän myöhemmin talvella. No, hullua yllyttämään ei paljoa tarvita..
 Joku kysyi, että miksi Ginger-look Tintille. Yllä oleva kuva on leffasta tempaistu, joten.. Homo-Ginger-Tintti-look vaan kolahti. Mutta että jäisi sitten vähän sarjaankin liittyen, jätin hintti-pisamat piirtämättä. XD

Peruukkinihan on oikeasti aivan liian pitkä Tintin Hintti-hyppyri-lookille, mutta noh.. Tiedättehän peruukit. Nytkin jo takaa aina välillä paistoi nätisti peruukin verkko (eli siis se missä toi kaikki karva on kiinni) joten ehkä mieluummin näin, kuin että se olisi kivasti näkynyt pitkin peruukkia.

Kaikki Tintti-kuvat mitkä tässä on, on otettu ihanan Iitun toimesta, hänelle kiitos mahtavista kuvista, tuli aivan loistavia, näytän jopa komealta! :'D


Rakas Milou sai myös ihan kivasti huomiota söpöydellään! :3

Dressman-tuuli, vielä puuttuu batistiini-kävely

Odotteli kapteenia saapuvaksi..

Tästä kuvasta tykkään, vaikka olikin enemmän salakuva.



Minullahan oli Desu-perjantaina mukana myös Kapteeni Haddock, joksi kaveri sitten tekeytyi. Mutta hänen kanssaan kunnon photoshoottia vasta myöhemmin, koska hän tahtoo korjata cossiaan vielä. :3

Tintti oli aivan huikea cossittava siinä mielessä, että ihmiset tulivat oikeasti juttelemaan ja puhuivat mukavia kuvien oton yhteydessä. Monella muullakin taisi siis muistua vanhat kunnon sarjakuvat ja piirretyt tämän illmestyksen myötä. Lisäksi sai kuulla vähän vanhemmaltakin väeltä ihania "lapsuudensankari yms"-kommentteja, joita ei ole muiden cossien kanssa (yllätys yllätys) tullut. Tuli oikeasti ihana fiilis.

LAUANTAINA taas oli oikein eeppisyyden multihuipentumaa vähän erilaisissa merkeissä. Meillä oli ehkä hienoin ryhmä missä olen koskaan ollut |'D nimittäinnn SOULLL EATERR.

Pari sanaa myös tästä cossista.

Eli siis nyt sanon tässä vielä, että minä olen tehnyt omaan pukuuni ainoastaan kengät ja muokannut peruukin. Sain ihanalta Lotalta lainaan kyseisen puvun. Jättisuuri kiitos♥

Rehellisesti sanottuna en tiennyt kyseisestä sarjasta vielä mitään silloin, kun ryhmään pyydettiin mukaan. Minulla ei ollut lauantaille muutenkaan suuria suunnitelmia ja muistin Lotan cossanneen Makaa 2010-vuonna. Ryhmähengen takia oikeastaan silloin halusin tähän ryhmään mukaan. JA KYLLÄ KANNATTI PERKELE. Oli nimittäin niin ihana päivä!

Olin ehtinyt ennen conipäivää katsoa ensimmäiset 11 jaksoa sarjaa ja tulin vakuuttuneeksi siitä, että sarjan katsomista kannattaa jatkaa conin jälkeen. Olen siis oikeasti maailman laiskin katsomaan mitään animea, koska olen oikeasti kranttu. Maka ei ollut yhtään hassumpi hahmo, tykkäsin siitä jopa. Pieni tissitön tyttö, just like me haha XD Nyt olen jälkeen päin ahminut sarjaa kaksin käsin. Crona on syönyt sieluni.

NO NYT NIITÄ KUVIA. Anteeksi nämä kauheat palopuheet, mutta halusin vain vähä avata näitä ennen kuvien lisäämistä niille, jotka ovat kiinnostuneita asuvalinnoistani.



..Derp kuva on Derp mutta se ei menoa haittaa.



Menetkös siitä
Ase ja sen kantaja.











Ainiin, ja kiitos sille random-ihmiselle joka sinä ihana lainasit minulle hanskoja photoshootin ajaksi ;___; ♥ unohdin ne kämpille ja sain ne vasta illalla, iski pienimuotoinen kriisi.. XD

..Koska niin eeppistä. 8D


Sarja on kyllä ihanan ilmerikas ja sitä ei onneksi unohdettu käyttää photoshootissa hyväksi!


Black Starin DA:ssa linkit kuvissa olleisiin ihmisiin <- koska olin laiska enkä jaksanut tähän heittää jokaisen kuvassa olleiden käyttäjien nickejä, ne löytyy siis kuvatekstistä. Lisäksi Justin Lawina meillä oli Joonas Penttilä, hänen oma bloginsa löytyy Tästä~

Kiitos ihmisille kaikille tasapuolisesti mahtavasta photoshootista ja ryhmähengestä. Tämä olisi mahtava kokea vielä joskus uudelleen.~♥

Conin jälkeen jäin vielä etelänpuoleen muutamaksi päiväksi tosiaan, hyppelehdin kaverilta toiselle ja kävin tuhlaamassa rahoja Helsingissä. Mistä tulikin mieleen, että vihaa punaisia hiuksia taas yhdestä syystä enemmän. Ostin kalliin paidan, joka nyt tietysti oli valkoinen, mutta eipä ollut valkoinen enää sen jälkeen kun Provinssi-sää yllätti ja kasteli ikihyviksi. Hienoa, eikä se perkeleen väri edes lähtenyt kunnolla pois siitä paidasta. Yks syy lisää miksi haluan tästä väristä eroon, suututtaa. :X enkä kyllä todellakaan kysele kenenkään lupaa siihen. Neljä vuotta pinkkejä paidankauluksia alkaa riittää, mm!

Ainiin, ja ens joulukuussa Musettaa jälleen ♥ AAA


Nytten pitäisi siivota tämä conin jälkeinen kaaos viimein huoneesta, kun tuppaa olemaan vähän tavarat hukassa.. Bazinga-paita on joutunut mustan aukon syömäksi eikä murusen antamaa lahjakorttia löydy mistään. Niin paljon tavaraa, niin vähän tilaa. Ehkä alkais olla aika muuttaa kotoa pois, niin oliskin sitä tilaa.. Huoneen lattialla muutenkin alkaa olemaan kaikkea sellaista lahjaksi saatua tavaraa, mitä ei täällä tule käytettyä, kuten kahvinkeitin.. hmm.

10 kommenttia:

  1. Ai se Tintti olit sinä! Meinasin tulla kysymään, että saanko ottaa kuvan, mutta sitten en rohjennutkaan. XD kamalasti hienoja cosseja mutta ku on niin pirun ujo, ei uskaltanu kauheen monelta käydä kysymässä. Mutta erittäin hieno Tintti-cossi kuitenkin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, minäminä! 8D Aaw sinua, olisit vain tullut ottamaan! Toki en itsekään koskaan uskalla kuvia ottaa juuri kenestäkään, samaisesta syystä. |'D Mutta kiitoksia kovasti, kiva kuulla että tykkäilit!

      Poista
  2. Mulla ei oo DA:ta, mutta mulla on blogi 8D Sieltä löydyn ja tosiaan fb:stä löydyn. Oikeammin mulla on tili DA:ssa, mut en vaan oo vuosiin käyttäny sitä ja oon poistanu kaikki kuvani ja tietoni :'D Ehkä herätän sen joskus vielä henkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo juoksinkin heti seuraamaan sitä, kun julkaisit facessa linkin :3 Pitääpä lisätä siun blogisivu tohon tekstiin!

      Mullakin ollut vähän ongelmia tuon Deviantartin kanssa, kun vihaan yli kaiken tuota hikistä vanhaa nimimerkkiä, mutten kuitenkaan halua tehdä uusia tunnuksia, siinä on niin iso vaiva tehdä kaikki uusiksi.. ja Premium on vähän turhan kallis ihan vain siksi, että sais nickin vaihdettua. |'D

      Poista
  3. Onkohan tää nyt miljoonas kerta ku sanon mutta niin, kiitoksia sinulle conista 8D ♥ pian taas lisää coneilemaan ~

    Ah, ja kiva kun käytät noita mun muokkaamia kuvia! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niinpä, pian taas ♥♥

      Joo tykkään hirmusesti tosta sun tyylistä muokkailla, kivan simppeliä ja semmosta, osaat korostaa värejä yms! Voin toki mainita jos haluut et osa on sun muokkaamia x'3

      Poista
  4. Eipä mitään, onneksi pahin laatikkokaaos ei ollut vielä siihen viikonloppuun mennessä alkanut. Frostbiten aikaan majoitus voipi olla helpompaa sikäli mikäli kun kämppä on siihen mennessä jo asuttavassa kunnossa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jees! ;D toivon mukaan pian on teiän urakka siellä ohitte~

      Poista
  5. Nähtiin muuten tämä Tintti cossi Desussa. Piti käydä ottamassa kuva, mutta loppujen lopuksi kaikki tiivistyi siihen, että kaveri palasi takaisin todeten: "Se näytti niin äkäiseltä etten uskaltanut!"

    Loppuconin aikana et mennyt enää ohi, että olisin itse voinut kysyä. Kävelit aina taktisesti ikkunan takana, kun itse oli toisella puolella tai aulassa, kun itse kiipesi portaita. Hieno Tintti silti oli (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitoksia sinulle ! Hmm saattoi olla vähän äkäisiäkin hetkiä välillä XD coniviikonloput on vähän rankkoja :'D vaikka muistan nuo kyseiset päivät cossatessa Tinttiä yksinä parhaimmista conipäivistä mitä on itselle ollut ^^ Blogi ollut vähän syväjäässä, ja gmailikin siirtänyt kommettiviestit eri osioon, enkä ollut kommenttiasi aikaisemmin nähnyt. Kiva kuulla kuitenkin, että tykkäilit ja tulit kommentoimaan! =)

      Poista