maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kiva olla kotona, vaikkei toisaalta olekaan. Wut?

Jeps. Palailin tänään siis visiitiltäni Kalajoki-citystä. Vaikka loppujen lopuksi mitään erityistä ei tullut koko viiden päivän ajan tehtyä, oli tosi mukavaa vaihtaa maisemaa. Niin huonosti oon nyt kulkenut missään. Viimeksi.. Desucon Frostbitessä? Sekin hirveän itkuparkuraivarien siivittämänä, jokunen ihminen tietääkin siitä vähän tarkemmin. |'D
    Tietysti sekin, miten tuo ikivammainen persus harraa kaikessa vastaan, on vaikuttanut kulkemiseeni melkoisesti. Niin ja se, että mies on intissä. Viikonloput menee siihen, että hakee sitä jotain "normaaliutta" arkeen. En ymmärtänyt olevani näin riippuvainen hänestä, ennen kuin valtion poikaleiri päätti tammikuussa ottaa hänet vuokralle. Sitä on jotenkin niin kamalan hukassa nämä muut viikon päivät. Toki onneksi mulla on täällä ihmisiä, joiden kanssa voi kuluttaa aikaa iltaisin, mutta kuitenkin. Erään ystävän kanssa tulee useinkin nyt hengattua illat, hänelläkin kun sattuu olemaan sama tilanne.

No, joka tapauksessa, oli ihanaa löllöilyä oikeastaan koko reissu. Kotona turvallisesti, koko reissu lyhyesti ja ytimekkäästi: Feelz like a fairy~ :3 Joo, en toivu ikinä tuosta Deviantin myyjän kommentista. |'D Kiitos Laurille ja Kaisalle huolenpidosta. Ovat oikeita enkeleitä molemmat.

Haikealla fiiliksellä tuli lähdettyä. Edellisenä yönä taisi jokunen tippakin tulla linssiin. Tosin, toisaalta on ihanaa olla kotona. Koirat ainakin olivat päässeet ikävöimään ihan liikaa.

Meinasin postailla vähän pidempääkin tekstiä, mutta kello lyö liikaa eikä huvitakaan tehdä tästä oikeastaan tämän pidempää. Luultavasti tulenkin joskus tekemään hyvin lyhyitäkin postauksia, kuten vain pelkkiä kuvia tai jotain hienoja lainattuja lauseita. Oh well.


Tässä teille vielä valkoinen naamani junassa 21.3.2012.



10 kommenttia:

  1. Oot taas niin nättinä, että melkein käy kateeksi ;) Erityisesti noi sun hiukset. Itse käyn edelleen jatkuvaa taistelua värin kanssa, kun se haalistuu parissa pesussa... en tiedä, mitä pitäisi tehdä x) Sun kuvia kun katselee, tulee aina semmonen fiilis et haluun kans kunnon punasen ja sillein et se pysyiskin pidempää ku puoli viikkoa :D (Plus en edelleenkään saa pidennyksiä asettumaan nätisti päähäni... sori tää kitinä.)

    Kiva, että pääsit vähän johonkin reissaamaan. Onhan se hankalaa, jos on tottunu liikkumaan ja yhtäkkiä se onkin kauhean rajotettua... ja kun sulla on ollu vielä niin pitkään. Itekään en oo syksyn jälkeen käyny oikeestaan Lahden ulkopuolella ja välil se vähän töksähtää. Mutta pakko säästää ja reissut maksaa aina.

    Pitiköhän tässä kommentissa olla jotain järkeäkin? Emt... kunhan tulin höpisemään sulle jotain näin aamutuimaan x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw kiitos! :> Sulla on ihan hassut hiukset. Ootko koittanu käyttää muuten tämmöstä värihoitoainetta? Sokkivärejähän oot ainakin käyttänyt? http://www.easychoice.fi/tuotekuvat/450x450/Color%20mask%20pepper.jpg Mä itse käytän nyt tuota melkein jokasella kerralla kun hiukset pesen. Tosin mun tukka on muutenki han retardi kun sen tarttee pestä vaan noin pari kertaa viikossa. XD et sekin vaikuttaa vähän siihen. Pidennyksien kanssa menee joo itselläkin vielä aika paljon aikaa, että ne saa asettumaan. Mut yritettävä on! Se on ärsyttävä fiilis jos tuntuu, että ne jää näkyviin. D:

      Joo, oli ihan kiva maisemanvaihdos kyllä. Todella rasittava perse mulla, kun se kitisee noista matkoista niin kovasti. Mut ens viikolla pääsen nyt magneettikuvaan viimein onneksi, niin ehkä tälle voidaan pikkuhiljaa yrittää tehdäkin jotain sen jälkeen! Hidastako? Eeei..

      Hitsi, tekis mieli hirveenä sujahtaa sinne. Vaikkei nyt välttämättä Lahden ulkopuolelle pääsiskään, vois olla kiva tulla vähä piristään. Mistä tulikin mieleen XD Ootko muuten ajatellut miten sen Desun kanssa, jaksatko ottaa porukkaa? :) Kun se reissu on sulla kummiski just ennen koko conia. Mietiin että alanko etsiä jostain yöpaikkaa (koska todellakaan et ole velvollinen minua sinne ottamaan nurkkiin pyöriin jos olet väsynyt XD), oon tässä just miettiny tilaavani lippuja Desuun.

      Ja hei, sun kommentit on tosi kivoja. Ihanaa että viitsit kommentoida, tulee tosi hyvä fiilis kun ihmiset lukee mun omituisia höpötyksiäni ;)

      Poista
    2. Itse asiassa käytän juurikin tuota :D Kerran viikossa oon saunomisen yhteydessä laittanut ja siinä viikon aikana se sitten haalistuukin jo aikasta hyvin. Kahta kertaa en oo jaksanu laittaa viikos, ehkä pitäis. Joka toinen päivä joudun kuitenkin pesemään.

      Mietin jo et miten ihmeessä selviin reissussa ku siellä ollaan kaks viikkoa eikä tasan varmaan jaksa illalla missään hotellissa ruveta enää hiuksia värjäämään :D Varmaan ostettava hattu sitten toiselle viikolle x'D

      Pidennykset on tosiaan ihan oma lukunsa. Töihin harvemmin ees viittii laittaa ku menee niin pitkään et ei kerkii aamiaista syyä. Torstaina ehkä vois ku joutuu menee iltapäivällä juhliin.

      Toivottavasti magneettikuvassa nyt selviää jotain ja pääsisit jatkohoitoihin. Toi on vaivannu jopa häntäluuksi epänormaalin pitkään. Kiva ku viel tutkimuksia tolla tavoin pitkitetään.

      Oishan se kyl tosi kiva sua nähdä x)

      Desuun oon sopinu et muutama ihminen tulee tänne mun kämpille. Ite luultavasti oon Mikalla ja jutskailtiin tossa justiinsa sen kanssa et voisit sinne tulla yöks jos haluat. Coniin ja takas pääsisit sit meijän kyydissä ja patja löytyy. Olohuoneessa tosin joutuisit nukkumaan ku makkariin ei mahu mitään ylimäärästä.

      Miltäs tommonen kuulostaisi?

      Poista
    3. Aa aivan! Tuli vaan tosiaan mieleen, koska se on itellä ollu aika hyvää. Tosin sitä tosiaan on käytettävä ihan suht paljon, nyt kun itelläkin päässy tuleen tuota pituutta vähän noihin hiuksiin. Huomaa kyllä aika pian jos sitä laittaa jotenkin vähemmän tai ei pidä tarpeeksi kauan. Aikamoista säätöähän tuo on, että en ihmettele jossei sitä aina jaksa laittaa. :D

      Haha joo, ostat jonku semmosen sulosen animuhatun sitten siellä ;D Ja totta, joskus menee ihan hirmu kauan itselläkin että ne saa laitettua nätisti ne pidennykset. Helpommin iskee se laiskuus ettei jaksa laittaa niitä.

      Nooh, hyvää tiliä on ainaki lääkärit saaneet kun oon niiden luona rampannu! ;D Mutta joo, toivon kans että nyt viimein asia alkais edistyä.

      Aa, aivan! Kuulostaa hyvältä, mulle passais tollanen järjestely aivan hyvin! Vielä pitää nyt tosiaan katsoa, et miten tuon häntäluuasian kanssa edetään, että pääsenkö kulkemaan silloin, jos tulee jotain toimenpiteitä. Animecon ei kyllä oo onnistunu houkuttamaan mua tälle vuodelle, paljo mieluummin tulisin Desuun :3

      Poista
    4. Onhan se hyvää tavaraa ja tykkään kyllä tosi paljon. Mun hiukset on vaan supervaikeita, kun ei väri pysy... Joku tais joskus sanoa, että aidoilla punapäillä pysyykin huonommin kuin muilla. Tiedä sitten, onko se totta.

      Pidän peukkuja sille, että homma edistyis ja jotain hoitoja jo vihdoin koetettais. Eihän tollasessa odottelussakaan oikein tunnu järkeä olevan.

      Toivottavasti pääsisit myös Desuun, se ois oikein kivaa. Mutta toki pitää paranemistilanne huomioida myös, ettei ainakaan takapakkia tule. Itellä taitaa taas kerran jäädä Animecon väliin. Tavotteena ois päästä Desuun (no, sinne on jo lippu), sitten ehkä päiväksi Ropeconiin ja Traconiin ihan kunnolla. Meinasin Mikankin raahata mukana, saa nähdä, mitä siitä tulee :D

      Poista
    5. Joo, voihan se toki olla :o et se vaan jotenki.. on känkkäränkkäväri ja hylkii jotenki erilailla noita muita.
      Jeps! Lupas lääkäri soitella mulle kun on päässyt niihin kuviin käsiksi. Se ei vissiin oo kuin kerran-kaks viikossa koko lääkäritalolla nih ^^ Mut yritän nyt olla kuulolla ja seurata et miten tää homma etenee, koska Desuun olis niin ihana päästä ;u; kun Animecon ei inspaa tällä hetkellä ei sitten yhtään. Tracon taitaakin olla siitä vasta seuraava con muutenkin itsellä edessä ^^ Haha olisha se kiva jos saat sen innostuun kans mukaan! :)

      Poista
  2. Eikä noi sun hiukset! Ja naamas muutenki :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurrr♥ Paljon tukkaa ilmestyi jostain 8D itse olet aaws~

      Poista
  3. Oot saanu kivan uuden ulkoasun aikaan! :> Ja edelleen tykkään noista sun kiharaisista hiuksista *3* ja miten ihminen saa noin täydellisen näköisesti kulmat D : whattaa!

    Edelliseen postaukseen sen verran, että jaksamisia sinne kovasti !~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hee! Joo eilen pikkutunneilla aloin taistelemaan tämän kanssa, ja oli siinä hetken säätämistä! Aaw kiitos paljon! Itekki tykkään niitä pitää välillä, tosin ne on ärsyttävät jos ne on koko päivän päässä niin ne alkaa kutittaa jotenki jännästi. >< Haha se on kovan harjoittelun tulosta! >8D Kauan siinä menikin että aloin saada ne fiksun näköisiksi, hehe~

      Ja paljon kiitoksia♥ Joskus on vähän paskempia päiviä. Onneksi välissä on kivojakin asioita :3

      Poista