keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Niin paljon asioita, niin paljon unohdettavaa

No ei kyllä oikeasti. 

Koko päivän on ollut sellainen fiilis, että jotain on tehtävä koko ajan. Ei siis mitään valtavan suurta. Paljon sellaisia pieniä asioita, puhelinsoittoja, Kelaan olisi pitänyt laittaa tänään taas rahallisen tuen ulinaa. Tuntuu, että puuhaa on riittänyt, vaikka en ole oikeastaan tehnyt mitään järkevää. Mitä tämä on? Tuntuu kuin eläisin tällä hetkellä montaa päivää yhtä aikaa. Ajatukset sinkoilee asioista toiseen ja  huomaankin vain ajattelevani tekeväni jotain. Ei selvästi sovi minulle. :D

Mummu ja Pappa olivat käymässä aamupäivästä. Hirveän kiusallista oli niille sanoa, että oon sairaslomalla yhä. Häpeän sitä jotenkin valtavan paljon, oon huomannut. Kuka tahansa sitä kysyy, niin tulee hirveen nolo fiilis sanoa, että en ole nyt hetkeen tehnyt mitään, sitten yrittää selittää jotenkin järkevästi tätä tilannetta. Inva mikä inva, ikuisuus on mennyt ja vasta nyt on lääkärit alkaneet ajatella, että kai sille hännälle on jotain muutakin tehtävä, kun ei se parane.

Niille, jotka eivät siis tiedä, mistä on kyse:

Olipa kerran kaunis kesäpäivä, kun jouduin kolariin, josta kuitenkin selvisin vauhtiin nähden ihmeen vähin vammoin ja traumoin, lukuunottamatta aivotärähdystä, paikkojen mahdotonta kolotusta, pahantuulisuutta sekä sitä, miten rakas avaruuskapselini muuttui rusinaksi. Kesän yksi kohokohdistani jäi kokematta tuon takia, kyllä suututti. Toivuin noista muutaman viikon kuluessa ja luulin, ettei kolari enää vaikuta olemiseeni ja voin taas hyvin.

Väärin luulin.

Syksyllä palasin täynnä motivaatiota kouluun. Olin pitänyt puolen vuoden tauon oman jaksamiseni takia koulusta ja olin päättänyt, että nyt puolen vuoden aikana minäkin valmistun.

Koulua oli ehtinyt kulua pari viikkoa, kun eräänä nättinä, ihan tavallisena syyspäivänä, persaukseni oli ensin hetken istumisarka ja sen kummemmin minua varoittamatta, autoani parkkeeratessa häntäluustani kuului ällöttävä napsahdus. Suustani pääsi tahaton parkaisu. Olin kummissani, mitä ihmettä äsken tapahtui?

Häntäni siis murtui, eikä ole vielä tähän päiväänkään saakka luutunut normaaliksi. Ei ole kuulemma kauhean harvinaista häntäluulle, kun sitä nyt ei kauheesti mihinkään kipsiin laiteta ja sen on siis luuduttava itsestään. Kävi kuitenkin viimeksi ilmi lääkärissä, että sen verran, mitä se nyt on luutunut, se on luutunut vinosti ja kaiken lisäksi se heiluu uhkaavasti. Se nyt vielä puuttuisi, että se hajoaisi vielä täysin uudelleen ja koko homma alkaisi alusta. Ei tämäkään kyllä hyvä ole.

Vakuutusyhtiöt vänkäävät tällä hetkellä keskenään, kuka mun hoidot korvaa, oma vakuutus vaiko kolarin syyllisen osapuolen vakuutus, sekin on siis hidastanut tätä hoitamisen edistymistä.

Soitin eilen lääkäritalolle ja sain tilattua itselleni ajan magneettikuvaan, kuten lääkäri käski. Viikon päästä pääsee. Ajattelin, että no perhana, ei vakuutusyhtiöltä tule mitään vastausta taatusti tälläkään viikolla, ja sairasloma päättyy - taas ainakin hetkeksi - tämän kuun lopussa ja tuon häntäluun magneettikuva oli tarkoitus saada kuitenkin ennen sitä. No, ihan tämän kuun puolelle sitä ei saanut, mutta ei voi mitään. Magneettikuvassa tilanteen näkee selviten ja voi viimein ruveta miettimään jonkinnäköistä toimenpidettä tälle kipiälle perseelle. Olis jo aikakin. Alkaa oikeasti riittää tämä.

Autokoulustakin soitettiin tänään ja sanottiin, että pääsen torstaina liukkaalle radalle ajamaan, joku oli peruuttanut oman aikansa. Onneksi viitsivät sieltä soitella ja informoida, koska tuo kakkosvaihe on pakko hoitaa - vaikka kuinka sattuisi ajaminen - nyt mahdollisimman pian. Mikäli jotain operaatiota tuolle hännälle tulee, ei taatusti pysty ajamaan sen jälkeen pitkään aikaan. Synttärit kuitenkin on tulossa uhkaavasti, eli myös aikaraja sille, miten pitkään voin vielä suorittaa kakkosvaiheen.

Noh, enköhän selviä siitä. Otan vaan jonkun tyynyn persuksen alle kun ajaa. Siinäpän sitten muut ihmettelevät, että mitä ihmettä tuo hörhö teköö. :D

Every day I'm shuffling ♫


2 kommenttia:

  1. Rengas jäi tänne, oisit voinu sen laittaa persuuksen alle. :D

    VastaaPoista