torstai 7. kesäkuuta 2012

Con lähestyy ytimiä kutkuttavan kovaa!

Ei ole kyllä hetkeen kulunut viikko mennyt näin nopeasti ja sen kummemmin ahdistumatta mistään!

..Vaikka no kieltämättä jäi vähän nuo Makan cossikengät vähän viime tippaan ajatellen, että niissä oli vähän isompi työ mitä luulin..

Ylioppilasjuhlissa tuli yksissä käytyä, Pilvin ja Pasin luona nimittäin! Olimma suunnitelleet mökille menoa sinä viikonloppuna miehekkeen kanssa ja no, Pihtipudas on tunnin ajomatkan päässä Halsuasta.. Ja huhhu, eipä sitä olisi enempää juhlia jaksanutkaan niiden jälkeen ;D Mutta kaikille ylioppilaille onnittelut omastakin puolestani, vaikken teitä päässyt erityisemmin muistamaan. 

 Jatkoilla nyt meno oli mikä oli.. se jääköön niiden seinien välisiksi näin minun osaltani. |'D Hauskaa oli, joka tapauksessa.

Mutta Makan cossikenkiin! I MADE ITTTT ja olen tosi tyytyväinen itseeni. Mm!
Luulin selviäväni pelkillä vöillä ja että softiksesta olisi saanut hyvät vyönsoljet.. liika kriittisyys iski jälleen ja siinä alkoikin sitten vöidenkin teko alusta asti softiksesta. Ne on myös aika mielenkiintoset laittaa jalkaan.. tarranauhaa ja kakspuoliteippiä, onneksi olette olemassa. ♥ Mutta tässä nenyt kuitenkin on!


Oon aika tyytyväinen näihin kyllä, ajatellen, etten koskaan oo modannut kenkiä näin paljon. Kaveri jakeli muutamia neuvoja superloonin hyväksikäytöstä cossikenkiä tehdessä.. vähän muhkuraisethan noi on, mutta olen joka tapauksesa tyytyväinen ensimmäiseen suoritukseeni.

ovat vielä vähän raa'an näköiset, mut ehkäpä ennen lauantaita saan vielä tehtyä niihin jotain pientä.

Perjantaina Desussa minulla nähdään päälläni jotain ennennäkemätöntä, mutta höhhöhhhöö, sen näettekin te, jotka sinne tulette, vasta paikan päällä! Tai no Afeni näkee vähä ennemmin, kun kerta meikäläisen suostui muuttohommissa ja muissa häsellyksissä majoittamaan. Olen jo etukäteen tosi iloinen siitä♥

Lauantaina meillä on sitten tosiaan se valtaisan huisin hieno Soul Eater-ryhmä! Siitä tulee niin hienoa! Sunnuntaista... No kaveri ensin kyseli, että olisinko ollut menossa Jasminen puvussa sinne sunnuntaina, mutta vaihtoi itsekin sitten Disney-prinsessansa eri hahmoon. Joten.. sunnuntai on oikeastaan auki. En tiedä, en varmaan ota kolmatta pukua mukaan, ellen sitten tässä muutaman tunnin aikana ennen lähtöä Lahteen muuta mieltäni.

Lahdesta jäänkin sitten hetkeksi aikaa vielä kavereiden luo, enkä olekaan ihan varma, minä päivänä palaan kotikonnuille.

Mutta näillä mennään! Desussa nähdään~ ♪♫

8 kommenttia:

 1. Hyvältähän noi näyttää, varsinkin jos ekaa kertaa modasit kenkiä enemmän! :D
  Tuo Soul Eater-ryhmä tulee lauantaina olemaan eeppinen<3 :3

  Ja jos ajattelit joskus cossia Jasminea jossain muualla niin kerro, koska mulla oli tarkoitus cossia Giselleä sunnuntaina Desussa, mutta koska menenkin Rovaniemelle niin buuhuu en saa sitä cossattua siellä ja kun se asukin on melkein valmis ;;__;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis oon tosi ilonen et ne onnistu noinki hyvin XD olin vielä maanantaina hyvä ettei itku kurkussa että yyyy en osaa tulee iha hirveet.. ;u;

   Joo, Jasmine olis tarkoitus toteuttaa jossain vaiheessa jälleen! Pitääpä katsoa siis joku väli, että saatais sit hillua prinsessoina yhessä! 8D Harmi et ne meni nyt päällekkäin.. Mut onneksi coneja tulee!

   Poista
 2. Sanon vielä kerran täälläkin et noi on niiin hienot! ♥ Onnistuit hyvin poikaseni ;O; eikä ollenkaan raa'an näköiset kuten sanot, musta just valmiit! Ei ne enempiä tarvitse.

  DESUSSA NÄHDÄÄN ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos paljon, my man! >8DDD Haluan seuraavaksi kans jonku eeppisen kenkäcossin.. noita oli hauska tehdä haha! XD

   JEPPP PIAN NÄHDÄÄN! ♥

   Poista
 3. Hienot kengät tuli :) Kenkien modaaminen on yhtä tuskaa, ainakin Vanillen kenkien oli... mistä tuli mieleen, että ne pitäisi joskus korjata -___-;;; Mutta niin, hyvä suoritus. Mistään ei kuvien perusteella huomaa, että ekaa kertaa oot asialla.

  Muutaman tunnin päästä nähdään, yritän tässä riipiä viimeisiä virityksiä lauantain pukuun ja sitten pitäisi uudella asunnollakin ehtiä käydä, ennen asemalle ajelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dooodi! Toivottavasti tuo hevosenkenkä on ihan semmonen oikee. Kokoinen vielä :) täällä mielenkiinnolla kattelen et joko nuo kengät on laukussa muusia.. Pitääs varmaan johonki muovipussiin laittaa ettei tarvi miettiä miten litissä ne on x) jees, eli puuhaa vielä piisaa, toivottavasti mun tulemien sinne ei oo hirveen isoo haitta siellä ^^'

   Poista
 4. Heipsanssaa! Tääl ois tulossa desuun Justin Law! Oon koko desun aikana Justin, niin mietin josko voitais käydä lauantaina ryhmäkuvassa? Ois kiva muisto desusta ku ois lempianimestani Soul Eaterista kunnon ryhmäkuva 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hei mahtava kuulla että muitakin hahmoja löytyy! Tulehan etsimään meidät lauantaina käsiisi (tai jos sinä et tule niin me tulemme >8D), luultavasti pyörimme mahd. paljon isossa lössissä koko lauantain ajan. Ehdottomasti on aina plussaa kun löytyy lisää porukkaa! Ü

   Poista