maanantai 4. kesäkuuta 2012

Photopostausta, jälleen! Myöhässä, jälleen.

Joo, eli siis viikko sitten olin tiistaina käymässä Vaasassa uudemman kerran ja otimma Anen kanssa lisää kuvia,  tosin ihan vain huvin vuoksi ja urheilun kannalta, ei mitään cossikuvia siis. Kuvat tulee melkeinpä viikon myöhässä koska olen ollut vähän kiireinen - olen sitä kyllä vieläkin - mutta nyt, kun tässä ehdin vähän hengähtää ja höpistä, ennen uusien seikkailujen alkua, haluan postata kuvia myös tänne. Tuli niin paljon mahtavia kuvia, että on ihan vain pakko jakaa, vaikka myöhässä kylläkin. Mikäs siihen on sen parempi kuin oma blogi. Anen kuvaajablogiin pääsee tästä!

Ehdimme olla ulkosalla suunnilleen tunnin verran ja kuvia tuli yli neljäsataa.. Oli aivan mahtavaa, oikeasti! Tuuli oli pirun kylmä eikä ilmojakaan lämmittänyt alle kymmenen asteen kelit, mutta siitä huolimatta kuvista tuli aivan ihania.

Kiskoin päälleni omat vaatteet, joita olin hieman repinyt ja raastanut ja Ane meikkasi. Hain jonkinlaista rokkari/punkkari/anarkisti-mikälie tyylistä vaatetusta.. If you know what I mean. Vaikea selittää, mut kuitenkin omasta mielestäni onnistuin ihan hyvin. No, sen suurempia löpinöitä, antakoon kuvien puhua puolestaan, kun niitä kerran niin kovasti tuli!

Watch out, we have a badass over hereLöydettiin tämmönen ihana pieni paikka kuvata rannikolla

Jonkin verran päästiin myös sotkemaan maalilla.. Oli melkoisen terapeuttista hommaa. XD Anen inspiraatiota. Olin lukevinani jostain, kun joku kysyi Anelta, et miten sitä enää kukaan uskaltaa hänen mallikseen kun tämmöiseen "joutuu". Pyhpah, aivan hulppea kokemus oli, mikäli ei pientä sotkua pelkää!
Tässä näkyy varmaan parhaiten Anen tekemä meikki. Aivan ihana oli ♥

Colors in my head!


Löytyi myös niitä otoksia, joissa pokka ei vain pitänyt...


Tämä on kyllä varmaan oma suosikkikuva.
Feels fabulous.
 Vihaan tätä bloggerin kuvansiirtämissysteemiä, ei ne oikein meinaa asettua niin kuin tahtoisi.
Rousuke Anelle eräässä kuvassa: "yhy sotkit mun antamat lasit !" Kävinkin kuvaussession jälkeen pesemässä laseja ja käsiäni vähän viileässä merivedessä..


 

...
...Ilmeeni oli joissain kuvissa vieläkin pahempia mitä tässä, kun kengät kastui läpi, vaikka kuinka yritin varoa.  |'D


Onnelliset ihanan kuvaushetken päätteeksi

En voi muuta kuin kiittää Anea ihanista kuvista. Jätän tämän postauksen tähän, kuluneesta "ylioppilasjuhlat ja niiden mielenkiintoiset jatkot"-viikonlopusta saatte ehkä kuulla toisessa postauksessa lisää.

... ja pakollinen hissivammailu tähän loppuun.

6 kommenttia:

 1. Oot niin pirun kaunis Cresu! 8)

  VastaaPoista
 2. Noi kaikki on vaan niin upeita ♥ ja derpit varsinkin !

  Ja voi ei mitäköhän sanottavaa sulla on jatkoista :__D nimim. muistikuvat vähäiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks hun! ♥ Derppaus on parasta!
   Hehe, reppana sua X'DD Ei mennyt onneksi lujaa teikäläisellä siellä! Don't worry yritän olla suopea >;D

   Poista
 3. Oi miten ihania nääki kuvat on mitä et muualle laittanu ainakaan mitä mie oon kyylänny! Varsinki toi toinen missä on kaks kuvaa vierekkäin, äääk. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaws kiitoksia! ♥ Juu en oo kaikkia kuvia tosiaan kaikkialle pistänyt, nyt vasta Devaanki uppaan näitä haha X'D Ollu vähä vaiheessa. Mut ihana kuulla että tykkäät! ♥

   Poista