torstai 14. helmikuuta 2013

Odotellen aihetta

Sitä ei oikeasti ole ollut. En ole kirjoittanut hetkeen, mutta kun ei ole ollut mitään, mistä kirjoittaa niin..? Vieläkin tuntuu vähän väkisin pönkittämiseltä mutta noh.

Tää on nyt kai sitä kaverikakkua. Tai jotain. (Oli söpö ja oli hyvää ;O;)
Tai olis kirjotettavaa toki. TERAsta. XDDD Mutta ehkä ihmiset ei oikeasti halua kuulla siitä. Kyseinen peli on syönyt sieluni, muahahah. Viikonloppuna toki on Desucon Frostbite, ja toivon mukaan jaksaisin tehdä kyseisestä conista jonkinmoisen postin, ennemmin tai myöhemmin.

Vieläkään en ole päättänyt varsinaisesti, mitä pistän sinne päälleni. Jotain vanhaa siis kuitenkin, nyt ei ole ollut virtaa kehittää mitään uutta. Työharjoittelu ja pelaaminen on vienyt vapaa-aikani aika tehokkaasti. Haluaisin vain heittää kaikki kivat tera-screenshotit tähän. |'D

Jotain näistä kolmesta tullaan mitä ilmeisemmin Frostissa näkemään :3
Koulu alkaa kuiteski olla lopuillansa. Jos kaikki menee suunnitellusti, maaliskuussa pitäis olla valmis. Ajatus tuntuu mahdottomalta tämän pitkän hitkutuksen jälkeen.. Samalla saisin myös alottaa oikeasti ensimmäisessä kunnon työpaikassa. Motivoikin kummasti erillä lailla tätä loppua, kun tietää, että jotain on oikeasti senkin jälkeen tulossa.

Anyways. Tällä hetkellä ei ole sen kummempia kyllä täällä tapahtunut.. Elämäni on aika tylsää tällä hetkellä. No, seuraavaksi pakkaamista desuun, hetken pelata ja painua pehkuihin. Tulee mielenkiintoiset autoreissut Lahteen ja takaisin.. XD Mutta kaikki sinne tulevat vajaamieliset toverini, siellä nähdään!
En kovin usein osta bändipaitoja, mutta tämä.. ;O;  JA HEINÄKUUSSA MUSETTAA TAAS EN EDES VIHAINEN
Meen nyt pois, kun ei tästä mitään tule. XD kiitos ja anteeksi. xoxo~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti