keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Oulun tervajellonat ja yliannostus kahvia

"Eihän tässä ole mitään järkeä!"

..Niin. Ei tässä postauksessa ainakaan ole mitään rakentavaa. Sukat pyörii jaloissa, kahvin ylikulutus aiheuttaa jopa minulle toisinaan pieniä pärinöitä.

Siivoiltu on ja vihaisesti imuroitu selän vastustuksesta huolimatta, kehtaa tuoda tänne ihmisiä käymään. Porukkaa on siis tulossa käymään Oulusta ja Rovaniemeltäkin asti yksi ihmisenkuvatus. Tulevat Seinäjoelle yhdeksältä saapuvalla junalla. Saas nähdä mitä tulee, jännittää vähän, en tiiä kyllä miks. Kyytiasiat lähinnä kai.. Ja sitä hajoilun määrää, kun ei ole nähnyt ihmisiä hetkeen.

Meinaa nyt kovasti povata kuumetta ja kurkkukipua tietenkin, kun pitäis olla jotain tekemistä. Mua ei oo vaivannu mikää kunnon flunssa sitten Joulun (tai no yskää oli tossa pari kuukautta sitten kyllä..) niin nyt tottakai pitää tulla kuumetta ovista ja ikkkunoista. Laski tuo kuume kyllä kun nukkui, mut saas nyt nähdä. Ärsyttävää.

Kahvia on kulunut pitkin päivää, kokonaisuudessaan silti hirveä väsy ollut tämän päivän, mielenkiinnolla odotan miten pysyn hereillä, varsinkin jos kuume vielä päättää nousta uudelleen. We'll see.

Huomenna majoittaudutaankin sitten porukalla tällä tietoa Ilmajoelle, kun mieskin tulee lomalle.

Perhana, tuntuu ettei nyt oikein keksi mitään kirjoitettavaa. No, ei kai siitä väkisin mitään tule. :P

Yritin eilen ottaa uusia kuvia naamavärkistäni, tässä pari. Inhoan tuota kameraa, kun sillä ei saa oikein kunnon kuvia ilman salamaa. Salamasta tulee taas ärsyttävän valkosia kuvia.. Tuo kamera on muutenkin aika vanha. Hirveetä pikselimömmöä tulee jos yrität ottaa ilman salamaa mut ei voi mitään. Ehkä joskus ostan itselleni kunnollisen kameran.
Eipä mulla muuta~

6 kommenttia:

 1. Aaaaa sikaihania kuvia ♥ olet niin kaunis!
  Tykkään varsinkin tosta silmämeikistä *---* kivasti korostaa sun silmien parhaita puolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos kovasti! ;__;♥ Ehkä tänään ehdin lisään niitä muuallekin nyt kun täällä on tilanne rauhoittunut. XD Hi, oon alkanu laittaan tosiaan vähä tuota tummaa valkoisen kanssa. Tekee kyl yllättävän kivan näkösen Ü Joskus ajattelin koittaa vähä ehkä johonki siniseen tai muuhun väriin taittuvaa ton mustan/harmaan sijasta. x3

   Poista
 2. Oi vitsi, oot niin nätti ja hoikka! Oon kateellinen:).

  VastaaPoista
 3. Kadehdin sun kauneutta ja meikkaus- + hiustenlaittotaitoja. Saisit joskus tulla taikoo mustakin noin nätin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oaa sinä ;u;♥ Kova työmaa on kyl joskus, varsinki hiuksissa X'D Hi, voin koittaa käyttäää mun vihaisia meikkaus- ja hiustenlaittotaitoja seuraavan kerran kun nähdään ;D

   Poista