torstai 19. huhtikuuta 2012

Turri-trancen tuleminen

Niin että mitä?


Jokin aika sitten eräällä huumorisivustolla törmäsin nimeen Renard. Ensimmäinen ajatukseni oikeastaan kyseisestä nimestä oli, että kyseessä on jotain ihmeen turrihömppää. Itselläni ei siis ole mitään furryfandomia vastaan, mikäs siinä jos joku tykkää. En ensin sen kummemmin jäänyt miettimään, että mikä tuo Renard Queenston oikeastaan oli, luulinkin sitä ensin joksikin pelkäksi fiktiiviseksi hahmoksi turrien suosiossa, kuten Broneilla on Pinkie Piet ja Rainbow Dashit. Vasta myöhemmin selvisi, että kyseessä on jonkinlainen elektorisen musiikin tekijä.

 Mielikuvani kyseisestä artistista painottui hyvinkin pitkälti punaiseen kettuhahmoon hoitsun vaatteisiin pukeutuneena. Kuva herätti mielenkiintoni sinänsä, artisti ei siis käytä omia kasvojaan musiikkia tehdessään. Selvisikin siinä hyvin pian, että jokaisella kyseisen musiikin alalajilla oli oma fiktiivinen hahmonsa. Ihan nokkelaa sinänsä, tuli mieleen kaukaisesti sama idea, mikä Vocaloideissa. Tosin, eivät ne ole lähelläkään toisiaan.

Rohkaistuin joka tapauksessa kuuntelemaan pari biisiä kyseiseltä tekijältä. Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Kuulosti juuri sellaiselta taustalla hyvin menevältä musiikilta, mitä voi kuunnella ilman, että tarvitsee sen kummemmin mitään ajatella. Sopii minulle, ainakin silloin, kun yritän piirtää, kirjoittaa tai muuten vain perseillä netissä ilman, että koko ajan tarvitsee häiriintyä taustalla soivasta biisistä, eikä tarvitse joka biisin jälkeen selata ja vaihtaa jokin menevä kipale tilalle.
Ennakkoluulot olivat kieltämättä aika suuret, mutta olen ihan tyytyväinen, että uskalsin kuunnella. Kylläpä minulle on jo kertalleen tultu sanomaan, että mitä helvettiä minä tämmöstä turripaskaa kuuntelen. No, rehellisesti, enpä sen kummemmin ajattele, onko kyseinen musiikintekijä "turrihomo" tai muuta vastaavaa. Siinäpähän sitten on, kuuntelen mitä lystään ja mikä mielestäni kivalta kuulostaa.

Tunna on paras :D ja Madventures :D
Mutta mikäli itsellesi kolahtaa trance/electro/dubstep/breakcore/chiptune-tyyppinen musiikki, suosittelen testaamaan. Muut.. noh, ei kannata vaivautua. Vihaajat vihaa. ;P

Tällä hetkellä eniten kolahtaa tämä biisi:

Miksikö kirjoitan tästä tänne? Koska kiva-tietää-näin-kahdelta-aamuyöstä. Koska haluan. Gosga I don't give a fug ::D Enkä saa unta. Odottelen täällä, josko aurinko nousisi kirkkaana taivaalle teletappinaamana konsanaan.. Odottelen, että Pilvet karkaavat taivaalta ja yksi iloinen Pilvi leijuisi luokseni tänne minua viihdyttämään~ ♫

Okei, taitaa taas väsy painaa päälle kun tämmöstä hienoa "nykyrunoutta" tänne pukkaa. Josko sitä yrittäisi nukkua, niin ehkä se Pilvi sieltä leijailee luokseni vähän nopeammin.

Oi sitä burgeroinnin määrää, mitä on luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti