perjantai 13. huhtikuuta 2012

Visions and stuff

Fug yes, viikonloppu taas. Yritän antaa kuvien puhua puolestaan, kun muuten tätä ei jaksa lukea kukaan. :D

..Ja ilmeisesti näin perjantain kunniaksi aivot narikassa ja oon unohtanut kaiken, mitä tänään piti tehdä. :D Mun piti käydä tänään kirjastossa, apteekissa, lääkäritalolle mennä tai soittaa, pestä pari C:n paitaa.. ja varmaan vielä jotain muutakin mitä nyt en muista mainita. Kotiin lähdin Seinäjoelta tyytyväisenä, enkä muistanut yhtään mitä olisi pitänyt tehdä. Että joo. Vielä sitä tämän päivän aikana edes joitakin noista ehtis tekemään.. Piilaritkin olis taatusti jääny postista hakematta jossei iskä olis niitä mun puolesta hakenut. |'D

Piilareista puheen ollen~

Tuitui ja Nuuskamuikkusen nenä.


Tadaa~ kivasti sinertää silmät. Aika vaaleat sai tosiaan olla että edes ton verran näkyy.. Mutta tyytyväinen olen, kun näissä silmissä on niin hankala saada näkymään piilareita, jotka ei ole semmoset "luonnottomat".  Cosseja varten noi tilasin, jos Serahin pistän vielä niskaan ja sit on tulossa eräs uusi cossi Desuun, jota varten siniset silmät olisi ihan suotavat.


Pitäisikin melkeinpä tehdä joku erillinen postaus omasta cossaamisesta ja muusta. No, ehkä jossain välissä.

★☆★☆★☆★

"Wut?" Hanna nappasi yllätyskuvan ennen Seinäjoelle lähtöä~~


 

 


Tämän viikon on ollut melkein koko ajan päivän edellä pääsiäisestä johtuen. C:kin tulee taas lomille, ens viikonlopun ilmeisesti on kuitenkin kiinni. Nämä pari hassua päivää tässä välissä on  hujahtanut, koska tapahtui joitain uskomatonta.

Jokin jännä asia valtasi minut ja aloin piirtää. En tiedä itsekään varmasti, mistä se kaikki into oikein puhkui. Ja vielä pelkällä hiirellä tein koko työn. Valvoin melkein koko yön sen kanssa. Se on yleensä niin puuduttavaa etten edes viitsi yrittää pelkän hiiren kanssa mitään tehdä. Tällä kertaa onnistuin kuitenkin ja ihan hyvin vielä.Oulun ihmiset toivat melkoisen piristysruiskeen mukanaan ja saivat piristymään vielä senkin jälkeen, kun juna oli heidät jo vieneet pois.

Kuvassa mm. aivan ihana yllätys, minkä sain Elinalta~

Elina sai kieleni rullalle nelinkerroin ja vielä melkein nielaisin sen, kun nämä näin. Aivan uskomattoman ihania molemmat, seinälle ja kehyksiin joutaa jahka sopivan kokoiset löydän~ ♥ Kuvassa näkyvä t-paita taas on Elinan "vähän myöhäinen" joululahja, jonka Itella oli onnistunut hukkaamaan.

Itsellenikin siis iski näiden kuvien ja ihanien kirjoituksien pohjalta vimma saada toteuttaa itseäni. Ja kyllä teki hyvää! Lähemmäs toista vuotta siitä on, kun olen vapaaehtoisesti mitään piirtänyt. Kunnon blokki ollut päällä, todella. Osa kiitoksista kuuluu siis sinne pohjoiseen~ Ihania ihmisiä. ♥

Tässä. Olen tyytyväinen miten sain tällaisen aikaan ensi yrittämällä. :3 Päivä ja vähän toistakin kului aika keveästi tuon parissa.

Mutta nyt, kai se on ruvettava oikeasti tekemään tälle päivälle jotain!

Ainiin:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä meidän Lucy päätti viimein jakaantua pieniin osiin ja synnyttää viis mukulaa. :3 ovat hellyyttäviä. Lucy on niin ihanan huolehtivainen niistä, niin kuin tietysti pitääkin olla.

Neljä poikaa & yksi tyttö

2 kommenttia:

 1. Noi piilarit on kyllä kivat '---' !
  fdksfjgsdjkl munki piti tänää käydä kirjastossa mut mokoma oli kiinni. Vieroitusoireet alkaa tulla pian ku ei saa Tinttei mistään ku se hemmetin boksikaan ei oo viel tullu.

  Mut tuitui noita poikasia, pääsen näkemään ne pian ;--;;;; ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fuugg tyhmä kirjasto D:: Ja hö, toivottavasti se tulis sit maanantaina heti!

   Jepp niin tuut näkeen! ;u; mites muuten on, kuin sulla oli noita menoja sillo ens viikolla? 8) et pääsekkö tuleen nyt vai piteekö siirtää? :3

   Poista