tiistai 22. toukokuuta 2012

Teepaitakelit lämmittää mieltä

Heissunhei! Olen kotiutunut reissustani ja kivasti on kaikkea hommaa riittänyt.

Viikko sitten menin siis Ouluun yllättämään porukkaa. Kylläpähän oli poijat mukavata nähdä ihmisten ilme, kun vain pari ihmistä tiesi tulostani.  Matkaan tarttui suhteellisen paljon kamaa, kun sain vielä myöhäisiä synttärilahjoja.

Homonpinkki sodastream! Oulun porukalta sain. :3


Kahvipurkki mörkö-kuosilla. Oon kuolannut ja tahtonut semmosen jo pitkään. 
 Kahvipurkin sisältä taas löytyi..

BAZINGA!


Se oli kivasti piilotettu kahvipurkkiin, kun olin Kalajoelle saapunut perjantaina ja päätin ensitöikseni keittää kahvit. Ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen, tuli ihan puun takaa. Laurilla ja Kaisalla kun on samanlainen kahvipurkki mitä kuvassa, enkä osannut siis arvata kyseessä olevan mikään lahja.

Ostettiin Lotan ja Elinan kanssa Starbucksin lattea, ja oli muuten hyvää. En oo koskaan ennemmin juonut, jotenka pitihän nätti purkki nyt ikuistaa.
Sain myös kakun.. se oli niin kaunis ;__; Mutta siitä nyt ei ole saatavana kuvaa. Se oli pinkki ja siinä oli suklaakastikkeesta tehty trollface-naama. Aivan ihana oli X'D

/ Edit: Nyt sain kuvan kakusta, olihan se nyt lisättävä, vaikka vähän jälkikäteen. Kiitos Ilonalle sekä kaikille muille jotka osallistuivat sen tekoon♥

SE OLI UPEA ;___; ♥


Pentuvauvat sen kuin kasvaa ja ens viikolla ne onkin luovutusikäisiä! Todella nopeasti mennyt tuo aika. Kaverille menee yks koiravauva, joten sitä tulee näkemään vielä tulevaisuudessakin.

Ens viikolla ovat jo luovutusiässä, mokomat ;__; Yy.

Huomenna olis tarkoitus mennä käymään Vaasassa Anea moikkaamassa ja rampata kirpparit läpi. Oon Desucon-lauantaina mukana Soul Eater-ryhmässä cossaamassa Makaa. Lotalta sain lainaan asun, kengät ja peruukki puuttuvat vielä, mutta peruukinkin tilasin eilen. Kengät ovat oikeastaan enää se propleemo. Saas nähdä, mitä niistä tulee..Jospa löytäisin kirppiksiltä jotkut kivat kengät pohjalle ja etsisin valkoisia vöitä. En oo koskaan modannu kenkiä sen kummemmin, joten siitä voi tulla mielenkiintoista..

Toivottavasti huomenna olis kiva ilma. Olis tarkoitus ottaa muutamia kuvia. Jää kuvat nappaamatta jos vettä tulee. Seinäjoen kautta pitää ainakin koukata kun siellä on muutenkin menoja ja haen kaverilta kunnon kameran lainaan. 

Oon vasta hiljalleen alkanut katsoa sarjaa, ja vaikuttaa todella lupaavalta. Plussaa myös siitä, ettei se jatku ikuisesti. En muuten ikinä jaksais kattoa |'D

Maka.
Mutta se näistä horinoista tällä kertaa ◕︿◕ Kiitän, kuittaan ja korkkaan Supernaturalin 20:n jakson. Sam ja Dean Y U so homo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti