torstai 9. elokuuta 2012

Kämpän etsintää ja naamahajoilua

Noniin!  Edellisen maratonipostauksen jälkeen vedetään vähä käsijarrusta. (OR NOT) Olen tyytyväinen, että sain julkaistua koko roskan, mutta mopo tais karata pituuden kanssa vähän käsistä.. |'D

Anyways! Koulut on alkanu ja minun rakas opinahjoni ei ole kaivannut minua vielä toistaiseksi ollenkaan. En oikeastaan voi tehdä itse paikan päällä mitään hyödyllistä enää. Vuosi sitten samoihin aikoihin palattuani takaisin kouluun, odotti siellä minua vastassa henk. kohtainen Rocky Horror Show.

Opetussuunnitelmat muuttuivat;  Aikaisemmin kursseja oli enemmän ja ne olivat lyhyempiä. Anatomiat, lääkehoidontunnit sun muut olivat monet erikseen 1-2 kurssin pituisina omina lokeroina. No ei ollut enää.

Melkeimpä kaikki, mikä itseltä jäi siltä viimeiseltä puolelta vuodelta uupumaan, olisi integroitu noin neljään, viiteen isoon klönttiin (ja joitain poikkeuksia). Shit happened, what now? Sai opettajien kanssa takuta kyl, mua varten piti tehdä sitten erillisiä etä_vitun_tehtäviä. En vihaa mitään niin paljon kuin niitä, ne on ahdistavia.

I was damn sure I won't make it. Mutta kuukauden päästä tuli tää häntäluuongelma. Vaikeuttaa yhä jatkamista, kun miettii, että miten selviän 10 viikosta terveyskeskus- ja keskussairaalaharjoittelua, kun en perkele saa imuriakaan nostettua välillä ilman, että naamani näyttää suunnilleen--

... eiköhän tuo kuvaa tarpeeksi.

No joka tapauksessa. Pienimuotoisia muuttujia tullut tähän matkaan ihan tarpeeksi. Mutta josko nyt pääsisin kunnialla valmistumaan itsekin! Ennemmin tai myöhemmin..Antaa hevosen murehtia kun sillä on isompi pää. En anna tän enää lannistaa itseäni.

Kämpänhaku on myös ollu aika vilkkaasti käynnissä! Eihän sitä periaatteessa mikään kiire ole pois muuttaa, mutta alkaa tuo oma huone olemaan niin paljon täynnä kaikkea, että sitä on jo mahdoton pitää järjestyksessä.. ja noh, muutenkin. On semmoinen kutina, että tahtois nostaa itsenäistymisleveleitä pikkuhiljaa.~ Oon niin innoissani.

Ai niin, ja sain sitten melkoisen jytyn lääkityksen maanantaina tuohon mun naamaongelmaan (=Naamassa nii paljo epäpuhtauksia, että ilveilyki tekee nykyään kipeää..).. Ihan järkyttävää päänsärkyä ollut siitä asti. Kävin siis ihan oikein kunnon ihotautilääkärillä... En oo ollu ikinä niin mukavalla lääkärillä kuin tämä täti!

Oikeesti, miksei kaikki lääkärit oo tommosia. Tosi ystävällinen, oikeasti perehtynyt asialleen (ei ollut siis mikään nuori nainen enää) kyseli mielipiteitä ja muutenkin oli tosi perusteellinen.
No, siinä se sitte kysyikin heti, että haluanko rampata täällä useinkin vai laitetaanko heti kunnon tropit pöytään, että sais ton ihon kuntoon. Noin puolen vuoden kuuri ja e-pillerit siihen päälle. Jo luulis lähtevän. Resepti pitää käydä uusimas kuukausittain, ei saa määrätä kuukautta pidemmäks aikaa kerrallaan.. huhu mitä jöötiä.

 Alkomahoolittelu menee kyllä hyllylle koko kuurin ajaksi tai maksa poksahtaa, sitähän emme toivo. Ei onneksi ole mulle ongelma olla juomatta. (Sry Jyri, oon tylsä ja raitis sun läksiäisissäs sitten :'| )

..maybe some other time.
Kyl huomaa jo nyt, et muutosta on tullu. Tosiaan, tuo päänsärky nyt on ollu aika ikävä, kun heräät aamulla päänsärkyisenä ja meet nukkumaan päänsärkyisenä.. Naama näyttää tällä hetkellä siltä, että se tippuu pois.. koko ajan pitää rasvata eikä sekään riitä |'D onneks sai kunnon ohjeistuksen lääkäriltä, et millasta rasvaa pitää laittaa et helpottaa. Mutta joo, ehkä tämäkin ongelma on nujerrettavissa.En tiedä, mikä ihmeen virtapiikki nyt on oikein iskenyt. Oikeastaan mikään ei ressaa tällä hetkellä. Akut ovat selvästi saaneet latautua tarpeeksi kesällä, että jaksaa taas. Oi että, kun olis aina näin reipas, mitä nyt.

COMING SOONN eli siis ensi postauksessa toivon mukaan näämme photoshootti-kuvia minun ja Anen paricossista, jota toteutimme viime viikonloppuna käytyäni Vaasassa! Mikäli vaan saan näitä kuvia itselleni, niitä odotellessa! Cossina siis vanha Elfen liedin Lucy-cossini, ja Ane cossaa Koutaa. Palailen piakkoin Vaasaan, kenties saamme samaisesta paricossista jonkinnäköistä videotakin.. ;)

Hyvää yötä.♥


//: Meitsin lukijat-palkki on jo kussu jonkin aikaa.. nyt sain sen toimiin ainakin itselläni, toivottavasti se näkyy ny oikein kaikille. ^^' koitin vaihtaa blogin osotetta ja vaihdoin takas vanhan ni toimii taas, toistaiseksi :3

6 kommenttia:

 1. Pahoittelemme...

  Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite.

  :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prkl, en saa sitä toimimaan millään. Turhauttava :D

   Poista
 2. Määräsivät sulle vissiin Roaccutan-kuurin? Se on oikeasti tujua kamaa, A-vitamiinin yliannostus, joten kannattaa katsoa, ettei tule A-vitamiinia enää muista lähteistä. Kuivattaa ihon kyllä tehokkaasti.

  -Nami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitäpä juuri, tosin eri nimellä, mutta kuitenkin. Aikamoista jöötiä todellakin, hirveät päänsäryt on ollu ja naama tosiaan tuntuu tippuvan, varsinki poskista. Mutta on jo vaikuttanu sillein, että naama ei punota niin paljoa, mut samalla sillä lailla "pahentunu", että posket on entistä enemmän näppylöitä. Mut noh, se kuuluu asiaan x) Jeps, pitää käydä vissiin aina välillä tarkistamassa mm. maksa-arvot sen varalta, ettei vaan tuu mitään myrkytystiloja. Se nyt vielä puuttuis :D

   Poista
 3. Mulla näkyy ihan oikein sun lukijat. Melkonen määrä muuten. Oot selvästi suosittu ^^

  Kiva kuulla, että jaksat yrittää kaikista haasteista huolimatta. Sen häntäluun kanssa on ollut kyllä uskomattoman huonoa tuuri ja melkoista taistelua. Toivottavasti vaiva vielä jonain päivänä helpottaa.

  Ja toivottavasti löydätte sen kämpänkin pian. Pitää sitten joskus tulla sinne kattomaan, millasen pesän ootte rakentanu ;) Harmi ku ei kovin usein pysty ramppaa... pirullisen kalliita noi junareissut sinne asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sain sen onneksi korjattua, ollu pitkään sillein, ettei se oo toiminut. Näkyny vaan valkoista. x) Joo, ihan kivasti on lukijoita kyl :3

   Jep, nyt on kyllä onneksi ollu muutamat viikot hyviä, on ollu reipas fiilis. Tuosta häntäluusta tuli kyllä raivostuttava vaiva. Peljättää sekin, että sitten kun valmistuu, niin kykeneekö sitä sitten "normaaleihin töihin" miten hyvin. Koulussa kuitenkin pystyy harjoittelun kannalta joustamaan, tekemään lyhyempiä päiviä tai vastaavaa.

   Monta hyvää vaihtoehtoa on tässä ollut. Yks on yli muiden ollut, mutta se valitettavasti oli ehditty jo varata.. mut eiköhän me johonkin tosiaan päästä sitten ja oot kyllä tervetullut käymään vaikka M:n kanssakin, mikäli hyvä väli löytyy! C:

   Poista