torstai 23. elokuuta 2012

Keijun laulua, eli Elfen liedin photoshootti-kuvia :3Jepulis, vähän myöhään nämäkin nyt tulee, ei minulla kyllä vieläkään ole kaikkia kuvia photoshootistamme (ANE PRKL XD), mutta ehkäpä nyt selviän näillä.

Meillä oli vähän ongelmia kuvaamisen kanssa, kun emme saaneet kuvaajaa, molemmilla oli cossit päällä siis. Ane sai päivän liikuntakiintiönsä täyteen kilpaillessaan kameran itselaukaisua vastaan. No, siitä huolimatta meillä oli hauskaa!

Syksymmällä olisi tarkoitus ottaa tämä keikka uudelleen ja toivon mukaan pientä videotakin olisi luvassa. Siitä tulee upeaa, voin kertoa jo etukäteen!

No mutta, kuvia!

I'm so sorry...

Come with mePiilarit näkyy kivasti tässä.. Hyi näin viime yönä unta että hajotin noi piilarit XD meni kahdeksi palaksi kun otin niitä silmistä pois.


Jos joku ihmettelee, miksi hiukseni on pitkät, eihän Lucylla ole pitkiä hiuksia tuon puvun kanssa.. KYLLÄ ON! KOKONAISET KAKSI MINUUTTIA XD näytetään sarjassa siis, ennen kuin se leikkaa ne lyhyeksi. Lisäksi olis vielä tarkoitus vetää jossain vaiheessa tämä "pitkä hihaton paita ja sortsit"-yhdistelmä, jossa  ainakin on pitkät hiukset.Ane oli suloinen Kouta.~ Hänen pukunsa oli kaapista vedetty, mutta minusta näytti oikein hyvältä!
Tuijottelen tuimasti
Tämän kuvan ottaminen oli aika hulvatonta. Saatiin onneksi näyttämään totiselta, tosin eihän meidän naamat kyllä näy.. XD mutta jotenki suloinen kuva.
Yksi suosikeistani. Jollain tasolla aika hellyyttävä kuva. |'D
..Nyu? ;__; Kissanpentuilme
Jotain tanssahtelin siinä. |'D
Tekoveri oli tahmeaa mössöä.
Tuossapa niitä parhaimpia otoksia! Odotan innolla jos päästään kuvailemaan jotain videonpätkää. Päässä on melkoinen visio, vielä kun löydettäis joku joka osaa laulaa, niin sais nauhottaa meille yhden biisin pätkän, joka sopisi täydellisesti. :3

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

2 kommenttia:

 1. Wow! Your cosplay is amazing ! Love it!!
  i follow you via gfc!

  http://dark-s-i-d-e.blogspot.fr
  xx
  Saskia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oowww thank you so much!! ;O; I'm very glad to hear it! I follow back~ xoxo

   Poista