keskiviikko 12. syyskuuta 2012

! Pinkkiä, pinkkiä kaikkialla !

Oi, olipa ihana huomata, että viikonlopun aikana oli tullut yksi lukija lisää, eli nyt teitä on virallisesti tasan 30. Kiitos kaikille, teitä on minun mittapuullani iso määrä! Inspiroi kirjoittamaan.

Traconissahan tuli tosiaan käytyä viime viikonloppuna. Ilma oli ihan hirveä verrattuna viime vuotiseen. Paleli ihan simona, jos ulkona kävi ja vettäki tuli vähän väliä. Kuvia myöhemmin tulossa~


Olen ensi kesän cossia ajatellen (ainakin toistaiseksi) erittäin hyvin aikataulussa! Kankaita kävin jo etsimässä (tosin toista ei löytynyt) ja nyt oonkin etsiny sopivanlaista netistä. Tosin ei oikein tismalleen oikeaa sävyä tunnu löytyvän sieltäkään.. 

Helmiä ostin kyllä ja paljon. Tuli halvemmaksi ostaa samantien oikeanvärisiä helmiä, kun pikkupurkki paikallisessa paskartelukaupassa maksaa 4,50 euroa että tuli nuo valmiit vähän halvemmaksi. =D Niin montaa eri väriä pitää olla. Tätä menoa näyttää joka tapauksessa siltä, että tästä tulee hintavin cossini ikinä. Mikäli saan sen valmiiksi.
Ennen teurastusta..
 
No, siitä sitten lisää, kun on jotain muutakin näytettävää.

Mutta, Tulos ei kyllä ollut itseä miellyttävä, kun ei tuo mun peruukki ollu tarkoitettu lyhyelle hiusmallille. Sama ongelma tuli esiin, mitä siinä kalliissa tilatussa peruukissa; verkko ja oma hius paistoi takaa läpi. 

No, nyt ei ollut tähän hätään kuitenkaan parempaa, joten sai kelvata. =D

..ja jälkeen.
Ja tommonen siitä sitten tuli! Muistutti itseä enemmän Cloudin chocobo-tukasta kyllä.. iltaa ennen coniin lähtöä tuo siis tehtiin, eli myöhäälle meni. Olisi se kai voinu pahemmaksiki tulla? X'D Valitettavasti con-paikalla peruukki menetti äkkiä muotonsa ja se oli vähän väliä vinksallaan. Mutta kun miestä ei kiinnostanut kulkea peilin edessä peruukkia korjata, niin se näytti miltä näytti.. |'D Ilkeää, anteeksi.Pinkkien peruukkien lisäksi omille hiuksillekkin sattui tuossa jokin aika sitten jotain.. öh, pinkkiä. Kyllä, pinkkiä. Koska anoppi. Koska vaalennus. |'D No, eipähän ole ruman keltaruskeaoranssit! Kuvia joskus kun jaksan, oon facebookissa julkassu yhden kuvan noista hiuksista kyllä.
Viime viikolla muuten sain viimein kauan haaveilemani lappuhaalarit! Oon jo parisen vuotta himoinnut sellaisia, mutta muodin mukana tulleet lyhyet hame- ja sortsimalliset eivät oo meikäläisen mieleen.. eikä vaaleat. Että pitääkin olla kranttu.

Conissa ne nähtiinkin iltabileissä sekä sunnuntaina, kun en cossia jaksanut tukkia päälleni.

eBay on kaveri. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti