lauantai 1. syyskuuta 2012

Cossin värkkäämistä ja uusia kokemuksia cosplayn parissaNatsu.
Cossien kanssa värkkäily ei aina mene ihan putkeen. Yksikään cossiprojekti ei ole sujunut ilman naaman hajoilua, aina kusee jossain! Tuttua? Varmasti.

Tällä kertaa ollaan kuitenkin yllättävän vähillä vastoinkäymisillä selvitty.

Oonkin täällä kertonut, että itse en yksin taistele cossien tekojen kanssa. Ylistän äitini ihanaa apua lähes joka merkinnässä, koska no.. Vielä olen sen verran nolo ompelukoneen kanssa, enkä häpeile myöntää sitä.

Tällä kertaa tosin ei ole kyseessä oma cossini, vaan avokkini pyysi äitiäni ja minua auttamaan oman cossinsa toteutuksessa.

Kyseessä on Fairy Tailin Natsu Dragneel-cosplay. En oo vielä paljoa kattellu sarjaa, mut idea vaikuttaa mielenkiintoiselta ja hahmot suloisilta. Oon jo vähän katsellut sillä silmällä Erzaa, että siinä olisi mielenkiintoinen cossattava. Parasta on se, että useilla hahmoilla on useampia pukuja sarjan aikana, että ei tarvitse kuin valita!

No mutta, pikainen katsaus siihen, miltä cossi näyttää tällä hetkellä!

Keltainen reunus on trikookangasta, jousti siis ihan mukavasti koneen alla.. Äiti sai korjailla meikäläisen jälkiä aika tiuhaan tahtiin |'DD

Huivin kuosia varten sai  vähän improvisoida ja oikeanlaista kangatsa löytyikin! Ei tarvinnut alkaa itse kuvioimaan. Joillekkin kuvio on varmasti tuttu Kiroilevan Siilin pussilakanoista.. kokivat kovan kohtalon cossin vuoksi |'D Eipä ne nyt mitenkään erityisen hienot ollut muutenkaan.
Pöksyt!
Huivi on oikeastaan ainoa ommeltava asia enään. Sen jälkeen enään oikeastaan vyön soljen modailua, sandaalit ja peruukkini tuhoaminen.....

Meillähän kävi tosiaan niin, että avokin tilaama peruukki ei oikein vastannut kuvien odotuksia. Se nyt vain oli.. kaikin puolin ihan hirveä. En olis ikimaailmassa päästäny C:tä coniin se hirvitys päässä.

No, siitä lähetettiin valitus kuvan kera myyjälle ja saatiin rahat takaisin. Ei siitä sen enempää.

Harmittaa vaan, että meinasin pistää tuon peruukkini myyntiin, koska tuo on tosi nätti.. niin tehdä siitä sitten tuommoinen piikkiläjä. D: Eräs kyselikin, että paljolla olisin sen myynyt..

Vanhan Serah-peruukkini siis joudun uhraamaan. Tässä luultavasti joutuvat minunkin peruukinmodausskillsit - melkoinen sanahirviö - koetukselle. Lakkaa varmasti kuluu..

Ilmeisesti ainakin tähän asti olen saanut hyvää jälkeä aikaan peruukkien parissa, kun kaverikin tossa pari päivää sitten kysyi, haluaisinko muokata sille yhteen cossiin peruukin.

Eipä siinä, tykkään tosi paljon työstää peruukkien parissa! Tuossa toissapäivänä otinkin viimeksi uhrikseni Elfen liedin Lucyn peruukin ja taioin siitä pikaisesti harakanpesän Renoa varten.
Eikä tulos ollut lainkaan hassumpi! Ainakaan siihen nähden, että värkkäsin sen suunnilleen tunnissa.. paljon lähti karvoja, aiva hetken hirvitti. Ehkä siitä kuitenkin saa taas nätin, suoran peruukin, jahka sen pesee..


Kaverin FF-sarjakuvaa varten kaivoin Renon hynttyyt esille (ainakin puoliksi, Renon housut on jo tuhottu..) ja aloin miettimään, pitäisikö jossain conissa, vaikka illaksi vain, cossata Renoa.

Senkin playeri.
Linkki kyseiseen sarjakuvaprojektiin löytyy tästä! Sanotaanko, että pokassa oli pitelemistä.. Ei kannata lukea, mikäli hienot lonkerobokserini eivät houkuta (toisin sanoen, ei ehkä sovi herkkämielisille) |'D Kaikkeen sitä kans sekaantuu.. Ei vais, oli mielenkiintoinen kokemus.

Vielä loppuun tämän hetken eargasmien kuningas, eli Game of Thronesin tunnari! BLAGKJHGSGFR en kestä. Aivan ihana.♥

Ens viikolla kyllä menen ja ostan ainakin ensimmäisen kirjan.

2 kommenttia:

 1. Mä voin myydä sen ekan kirjan vitosella, jos enkunkielinen kelpaa ;D Mutta jos suomeksi haluat ni sit en kyl valitettavasti voi auttaa.

  Kiitos osallistumisesta sarjisprojektiin. Vois joskus tehä näitä lisääkin jollain hahmoilla, sen verta kiva juttu oli.

  Toivottavasti saatte peruukin kuosiin Traconiin menessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan tekis huonoa enkunkielelle |'D Tosin oon yrittänyt joskus lukea kirjoja enkuksi ja sanotaanko, että mun kärsivällisyys ei ihan riitä.. X'D enkkuficitkin on tosi raastavia joskus. XD En tiedä miksi. Mutta kiitos kuitenkin!

   Joo oli kyl hauskaa! Kiitos itsellesi vain ;D

   Jeps, ainakin yrittää täytyy!

   Poista