lauantai 13. lokakuuta 2012

Chill out

Keskiviikkona avokin porukat lähti reissaamaan jokavuotiselle syyslomalleen Täällä talo siis tyhjänä, olkkari vallattuna, kohta täällä on varmaan kolme konetta ja hikinen pelitunnelma... XDD

Tuossa keskiviikkona kuunnellessani miehen ja ihanaisen ystäväiseni kavereineen pelaamassa kyseistä peliä, ei tullut enää vaan kysymykseenkään viivytellä TERAn tilaamista itsellekin. Mies sai siis kuulemaan kaiuttimistaan kaverini äänen ja meinasin saada paskahalvauksen. ;;;O;;; Niin kuin vieressä olisi ollut. Yhyy.

No, eilen sain sitten pelin asennettua koneelleni ja.. no. Pelattiin joku parisen tuntia...Ihan kauheeta oli hetken aikaa. Siis oon kyllä pelannut tommosia nettiroolipelejä ennenkin, mut siitä on.. neljä-viis vuotta? X'DDD Guild Warsista on tosi vähän edes muistikuviakaan enään. Aionia yritin tuos pari vuotta sitten privaattiservereillä pelailla, mutta se kusi niin pahasti jatkuvasti silmään, että ei kyennyt. (Juu privaservut kusee aina, mut olin sillon niin köyhä kuukausimaksullisille peleille.. D':)

Ok, no ehkä tänään uus yritys. Ehkä tämä tästä lähtee taas pian, pienen alkukankeuden jälkeen.. |'D

Paljon olisi asiaa, mutta ei nyt oikein malta tällä kertaa selitellä. Helsinkiin menen ens viikolla käymään, mut en nyt siitä vielä oikeastaan halua lupailla mitään, kun ei ole mitään käsitystä, mitä siellä tapahtuu.. |'D tai on, mutta kuumottaa niin pirusti, että saa nähdä, skippaanko ja menenkö vain suoraan isoveljen ja siitä Lahteen Afenin luo.


Vanhat punaiset pirennykset saivat uuden kehitysasteen beibipinkkien hiuksieni myötä. Mustaa sokkia länttäsin niihin vain, ei rasittuneetkaan sen kummemmin. Ei ollu lainkaan hassuman näköinen. Tarpeeksi korkealle kun laittoi niin melkein meni omista hiuksista. |'3 tuli niitä vähän lyhennettyäkin kyllä.
Mutta nyt pelaamaan! Ciao!~

4 kommenttia:

 1. Aaaww XD Mut kyl se pelaaminen siitä lähtee, laita miehes opettaan sulle kaikki pro-jutut ni sit me kaikki muut ollaan ihan noboi sun rinnalla :---D ja mä voin tulla sun kanssa pelaan alkukankeuden pois, vihaiset huudot teamspeakis/skypes sit samal !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho XDD Kyllä nyt on jo vähä helepompaa onneksi pelaaminen XDD koko ajan ärsytän ja kyselen kallelta kaikkia juttuja :DD Jees, sitten kun maltat pelaileen tulla ni! :D Nyt oon lähinnä itekseni pelannu, saa nähä miten onnistuu paardissa! eikai se sen kumemmpaa ole |'D

   Poista
 2. Dayuuum gurrl, oot niin hotto noissa kuvissa! (∩・∇・∩)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oaaaa ;O; taas yleistä confuusiota aiheuttamassa! Kiitos ihan ylipaljon ;;____;; senki söpöli !

   Poista