tiistai 30. lokakuuta 2012

Voi tätä etenemisen riemuaSain koulutuspäälliköltä sähköpostia, missä hän kertoi saaneensa tämän hetkiseen lääkehoidon opettajaan yhteyden ja pääsen jatkamaan kesken jäänyttä kurssia hänen kanssaan. Lisäksi hän ilmoitti, että mahdollisesti kolmen viikon kuluttua pääsen viimein aloittamaan työharjoittelujaksoni. VIIMEIN.  Ei siinä kauaa mennytkäään.

Lisäksi tuo etätehtävien tekeminen on muutenkin ollut aika nihkeää touhua ja pääsisinkin vielä tammikuussa aloittaneiden kanssa ihan teoriatunneille.

Oon nyt jotenkin niin innoissani. Asiat etenevät ja valoa näkyy taas tunnelin päässä. Ehkä valmistun sittenkin, jonain päivänä.


Tosin nyt on kaikkein pahin Tera-buumi päällänsä, joten täytyy vain diilata sen kanssa ja totutella taas semmoiseen "normaaliin" rytmiin. Ei mulle ihan tavallista rytmiä tule tuon selkävaivan takia, mutta kuitenkin. Viimeisen pari viikkoa olen ollut aika tehokkaasti nenä kiinni Terassa, hyvä että on syödä muistanut välissä. Viimeksi pelannut Skyrimiä näin kovalla innolla.

No ei se mitään, pääasia että asiat alkavat viimein järjestyä.

2 kommenttia:

 1. Tosi hienoa, että asiat lähtivät rullaamaan eteenpäin. Hyvä, että jaksoit taistella niiden eteen! Näköjään se kannatti, vaikka taisi kyllä melkoisen työläs prosessi olla. Välillä oikein kummastuttaa, miten tehdään ihmisten elämästä vaikeaa silloin, kun joku yrittää saada asioitaan kuntoon... sen sijaan kotona makaaminen ja jumittaminen saatetaan joskus jopa palkita helpommalla elämällä, graah.

  Mutta niin, pääasia, että sait hommat käyntiin. Kyllä sustakin vielä valmistunut tulee ja sitten voit miettiä seuraavia kuvioita ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ei siinä mennytkään kovin kauaa.. :'DD oli jo hetken semmonen olo että ei sitten, hei vain koko koulu ja kaikki muut. Eiköhän tämä tästä lähde!

   Poista