tiistai 25. syyskuuta 2012

Äksöniä odotellessa

Täällä turhaudun jälleen odottamiseen. Viikon päästä keskiviikkona pääsee vasta taas koululla käymään niin, että asiat eteneekin johonkin. Totta vieköhön!


No ei siinä, tässä on ollu hyvin aikaa puuhastella cossien parissa.
Eli  Fangin cossihan tässä on nyt eniten työn alla! Ensi kesää odotellessa~ Kesää siksi, ettei Frostbitessa tule ultimaattista jäätymistä... Olen edelleen aivan tolkuttoman innoissani tästä puvusta. Oon niin ilonen kun tuli juteltua tästä  Jullen  kanssa ennen Traconia ja se sai mut herättämään tämän viimein eloon. =D


Yllättäen, ei ihan menny käsikirjoituksen mukaan tämänkään cossin aloitus. X'D

Ensimmäistä kertaa tilasin kangasta netistä, kun ei paikallisen Eurokankaan tarjonta oikein miellyttänyt. Royal Blue oli värin nimi, aivan ihanan sininen kangas. C':

Valitettavasti kunnolla katsoessani koko kuusmetrisen palan, huomasin siellä täällä outoja, tummia läiskiä koko kankaassa. Ajattelin, että sillä hinnalla en todellakaan halua valmiiksi pilallista kangasta, joten palautukseen lähti.

Selailin siinä sitten vähän muita nettikauppoja, ja päätin koettaa tilata toisesta paikasta ja toisen väristäkin. Monissa kohtaa peliä Fangin Sari on kuitenkin aika hailun värinen, joten mieluummin vaalea kuin liian kirkas sininen.


Suurin murheenkryyni taitaa kuitenkin tällä hetkellä olla tuo jukelitoon keihäs ja sen suhteuttaminen omaan kokoon. Tai joo, pituudestaan se tulee olemaan noin kaksimetrinen tai vähän yli. Helppo homma siihen asti, kun pitäisi alkaa ruveta halkomaan kyseistä vekotinta kolmeen osaan ja saada se näyttämään fiksulta. |'D Materiaaliki on ehtiny vaihtua jo kolme kertaa, saa nähdä mitä kaikkea tuo vielä syö..Pätkä toista kaulakorua. Massalla pitäis alkaa leikkiä niin sais tuohon sen ihme möltin ja laittaa loput kaulakorusta kasaan. Oli aivan ihanaa maalailla noita.
Kaivelin tuossa jokin aika sitten cossilaatikoitani ja ilokseni se sai minut muistamaan ihanan tummanruskean peruukkini!
Vähän leikin toissapäivänä sen kanssa, yritin kammata naamaani ja sen sellaista. Testimielessä vain meikkailin vähän, ehkä joskus osaan tehdä paremman meikin Fangille. Inhoan toisaalta koettaa mitään uutta, koska harvemmin onnistun sillä tavalla, mitä tarkoitus on. Voi näitä isoja ongelmia...

 
Kulmakarvojen kanssa loppui äkkiä kärsivällisyys ja niistä tuli liian siistit Fangia ajatellen. Omat kulmakarvani sotkivat vähän liikaa, en tiedä pitääkö osasta kulmakarvoistani luopua cossatessani Fangia, koska hänen kulmansa menevät kuitenkin - kaveria lainaten - "vihaisemmin".  Yritin vähän sotkea kulmiani vasemmanpuoleisessa kuvassa, mutta eipä paljoa vaikuttanut. Yrittämällä vaan, ei se muu auta. Julia Robertsin näköä kuulemma on! Aika valtava kohteliaisuus mulle, joka on kaavoihin kangistunut eikä ikinä yritä mitään uutta |'D  Tuo peruukkihan oli oikeasti ihan valtava.  Edelleen tosi paksun näköinen näissä kuvissa, vaikka puolet hiuksista on takana kiinni näissä kuvissa.

Aivan ihana pehko.
 Ikävästi näkyy tästä kuvasta vaan tuo mun murkkunaama..
 Sais helpottaa jo. <___>
Sain kerrankin irtoripset silmiini IHAN ITSE 8DD Edistystä, edes jossain! Oon aina vihannu niiden laittoa..

Tein muuten tuossa eilen illalla erään uuden tuttavani kanssa sellaisen diilin, että nyt ryhdistäydyn tuon Yunan cossin kanssa ja aion tehdä sen loppuun Desucon Frostbiteen, keppinsä kanssa tai ilman, mikäli hän lupaisi tehdä oman kauaksi kesken jääneen pukunsa ensi kesälle. Saa nähdä, kustaanko molemmat vai saadaanko valmiiksi! |'D Siihen on hyvä tähdätä, kun niin vähän loppujen lopuksi on Yunassa enää tehtävää.


2 kommenttia:

 1. Kaunis oot, oli murkkunaama tai ei ;) Odottelen tätä cossia mielenkiinnolla. Olis vain itselläkin niin paljon osaamista, että sais jonkun oikeasti hienon puvun kasaan.

  Paljon tunnut tähän panostavan, joten epäilemättä hyvä tulee. Kesä on hyvä tähtäys, koska Frostbitessa on ihan turha palella liikaa... kylmä siellä on joka tapauksessa :D Mieluummin siis laittaa semmosen cossin, jossa ei ihan hytise.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurrur ♥ Noo en tiedä riittääkö omat skillit kuinka pitkälle tämän kanssa X'D Yritän kyllä viimeiseen asti.. nyt on niin hyvä fiilis tästä kerran ! : D

   Juu, saattais muun muassa varpaat jäätyä : D ja se sari on muutenkin niin todella peittävä! ;D

   Poista